Το κατάστημα

Το όνομα “Κασιμάτης” στο χώρο του ποδηλάτου εμφανίζεται το 1945 στον Πειραιά. Ένα ποδηλατάδικο στο κέντρο της πόλης που λίγες δεκαετίες αργότερα αναπτύχθηκε σε μια μεγάλη εισαγωγική επιχείρηση ποδηλάτων και ανταλλακτικών, με πελατολόγιο σε όλη την χώρα. Οι δημιουργοί της , κατάφεραν το απόλυτο, να ταυτίσουν το όνομα με το είδος.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ σημαίνει ΠΟΔΗΛΑΤΑ


Η KASIMATIS BIKES δημιουργείται  το 1987 στη Γλυφάδα σε ένα νέο κατάστημα ποδηλάτων. Ο χώρος μικρός, η θέληση μεγάλη, οι στόχοι υψηλοί. Το ΒΜΧ κάνει “άλματα” το ΜΤΒ “έρχεται”, όλα αλλάζουν για το ποδήλατο στη χώρα μας.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και βασική αρχή την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, το 1996 η KASIMATIS BIKES δημιουργεί ένα νέο χώρο στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 27 στη Γλυφάδα. Όχι απλά ένα ακόμη ποδηλατάδικο αλλά ένα απόλυτα εξειδικευμένο περιβάλλον, μεγάλες εγκαταστάσεις σε τρία επίπεδα 450 τ.μ. στελεχωμένο από ανθρώπους πού όχι μόνο γνωρίζουν την δουλειά τους άριστα αλλά είναι και ποδηλάτες. Εκατοντάδες μοντέλα ποδηλάτων όλων των τύπων από παιδικά έως χειροποίητα μοναδικά κομμάτια, χιλιάδες ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ρουχισμός, προπονητήρια και πολλά άλλα είδη συνθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα ποδηλατάδικα της χώρας.

Περίοπτη θέση στο χώρο κατέχει η ανάπτυξη του Shimano Service Center, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο πού δημιούργησε  η Shimano στην Ελλάδα.

Ανεξάρτητος και σε άλλο επίπεδο είναι ο χώρος του service όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την φροντίδα των πολύτιμων ποδηλάτων σας.

Ανεξάρτητος είναι και ο χώρος  που οι ποδηλάτες θα επιλέξουν ρούχα, παπούτσια, κράνη από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς.

Η ολοκληρωμένη πρόταση για την ικανοποίηση του πελάτη συμπληρώνεται από έναν χώρο δοκιμής ποδηλάτων, την παρουσίαση των ειδών στο διαδίκτυο, τον τρόπο πληρωμής, όπου οι άτοκες δόσεις διευκολύνουν την απόκτηση ενός καλύτερου ποδηλάτου και την εύκολη πρόσβαση στο φυσικό μας κατάστημα με άνετο χώρο στάθμευσης.

Το κατάστημα “KASIMATIS BIKES” αξίζει την επίσκεψή σας.