Όροι Χρήσης και Εξυπηρέτησης

Καλώς ήρθατε στο www.kasimatisbikes.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας KASIMATIS BIKES O.E. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

Στοιχεία επικοινωνίας

KASIMATIS BIKES O.E
Λ.Βουλιαγμένης 27 , Γλυφάδα , Αθήνα , Τ.Κ. 16675
ΑΦΜ: 800917244 , ΔOY: Γλυφάδας
Τηλέφωνο : 2109601271
Φαξ: 2109643856
Κεντρικό email εταιρείας : info@kasimatisbikes.gr

Περιεχόμενο

Η εταιρία KASIMATIS BIKES O.E διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ό έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα. Η KASIMATIS BIKES O.E δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

Δηλώσεις πελάτη

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της KASIMATIS BIKES O.E από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρία KASIMATIS BIKES O.E ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Εγγύηση ποιότητας

Το κατάστημα KASIMATIS BIKES O.E εγγυάται ότι θα λάβετε τα προϊόντα όπως ακριβώς τα έχετε παραγγείλει. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία KASIMATIS BIKES O.E για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων . Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97).

Πνευματικά Δικαιώματα

Η εταιρία KASIMATIS BIKES O.E αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr εκτός ρητών εξαιρέσεων.

Τοποθέτηση παραγγελίας Επιλέγετε από τον κατάλογο του www.kasimatisbikes.gr ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Επιλέγετε από το καλάθι αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας. Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.

Τιμές στο www.kasimatisbikes.gr

Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωση της.

Τρόποι Αποστολής & Κόστος Μεταφορικών

 1. Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με courier (Γενική Ταχυδρομική).
 2. Με αγορές προϊόντων άνω των 90€, η αποστολή θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για δέματα βάρους και όγκου έως 2 κιλών. Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για αποστολή ποδηλάτων.
 3. Για την αποστολή προϊόντων η χρέωση καθορίζεται σε 4,9€ για αξία αγορών έως 90€. Για δέματα που το ογκομετρικό τους βάρος είναι μεγαλύτερο των 2 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1€/kg.
 4. Η αποστολή των ποδηλάτων γίνεται με μεταφορική εταιρεία, επιβαρύνει τον παραλήπτη και κοστίζει 20€.
 5. Η αποστολή μόνο των ποδηλάτων γίνεται αφού προηγηθεί εξόφλησή τους στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και οχι με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Τρόποι Πληρωμής

Οι πελάτες μας μπορούν να πληρώσουν με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 1. Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε τη παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό, που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στο λογαριασμό του KASIMATIS BIKES O.E
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR83 0171 9160 0069 1614 7710 476
  • ALPHA BANK: IBAN GR07 0140 3860 3860 0232 0006124

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης ,εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:30 μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα προϊόντα που παραδίδονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες μεγάλες αστικές πόλεις εντός δύο (2) εργασίμων ημερών και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με την υποβολή της σε εμάς μετά την 12:30, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης. Σε αυτή τη περίπτωση η www.kasimatisbikes.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η www.kasimatisbikes.gr δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας και τόπου/ χρόνου παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή www.kasimatisbikes.grουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων σας.

Επιστροφές Προϊόντων

Λόγοι επιστροφής : Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kasimatisbikes.gr για τις εξής περιπτώσεις :

 1. Διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε (μη προβληματικό είδος – λάθος εκτέλεση παραγγελίας από www.kasimatisbikes.gr
 2. Δεν έχετε αποσφραγίσει το είδος μεν αλλά μετανιώσατε για την τελική σας επιλογή δε. (μη προβληματικό είδος) .
 3. Διαδικασία D.O.A. (dead on arrival) . Προβληματικό είδος στις πρώτες μέρες απόκτησης του και σύμφωνα με τις καλύψεις πολιτικής D.O.A. του εκάστοτε κατασκευαστή.
 4. Επιστροφή προς service λόγω εγγύησης – σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα χρονική ισχύ εγγύησης του κατασκευαστή (προβληματικό είδος) .

Όροι επιστροφής και διαδικασία επιστροφής των παραπάνω περιπτώσεων

Σε κάθε περίπτωση μαζί με το προϊόν χρειάζεται η προσκόμιση της απόδειξης ή τιμολόγιου αγοράς

 1. Στην περίπτωση επιστροφής μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το www.kasimatisbikes.gr, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την εταιρία KASIMATIS BIKES O.E! Θα φροντίσουμε να καλυφτείτε άμεσα με το σωστό είδος/είδη και στην περίπτωση μη διάθεσης του είδους να πιστωθείτε το καταβληθέν ποσό εφόσον το έχετε προ εξοφλήσει. Θα σας παρακαλούσαμε σε αυτή την περίπτωση επιστροφής να επιστρέψετε το λάθος εμπόρευμα όπως το έχετε παραλάβει κατά την αποστολή μας.
 2. Στην περίπτωση που μετανιώσατε για την ηλεκτρονική σας επιλογή του είδους (μη προβληματικό), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας – γνησιότητας ή χρήσης του προϊόντος . Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική/εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία. Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε είδη που κατασκευάζονται ή παραδίδονται από το κατασκευαστή-ες που αντιπροσωπεύουμε , κατόπιν δική σας ειδικής παραγγελίας . Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εσάς. Η πίστωση του είδους εκτελείται άμεσα απο την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
 3. Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες κιόλας χρήσης τους (D.O.A. – Dead on arrival) και εφόσον το καλύπτει η πολιτική Doa του εκάστοτε κατασκευαστή ( δείτε αναλυτικά την πολιτική των εγγυήσεων κάτω από το κάθε είδος στην ιστοσελίδα μας ή στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή) , μπορείτε να επιστρέψετε το προβληματικό είδος στην έδρα μας με δικά σας μεταφορικά έξοδα . Εφόσον διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική του Doa , σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το τεχνικό μας τμήμα. Παρακαλείσθε και πάλι σε αυτή την περίπτωση να αποστέλλετε τα είδη με την αρχική τους συσκευασία ώστε να σας επιστρέφονται κατά την αντικατάσταση τους πάλι όπως τα παραλάβατε αρχικά!
 4. Στην περίπτωση επιστροφής για την διαδικασία service σε προβληματικό είδος στα πλαίσια της ισχύουσας χρονικά εργοστασιακής εγγύησης , μπορείτε να το αποστείλετε στην έδρα μας για το τεχνικό έλεγχο. Τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής του ελαττωματικού είδους και η επιστροφή του επιβαρύνουνε εσάς. Για αυτό εφιστούμε την προσοχή σας να εξετάζετε τους όρους εγγύησης των προϊόντων από την ιστοσελίδα μας μιας και πολλές φορές τα μεταφορικά έξοδα καλύπτονται απευθείας από τον κατασκευαστή.

Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε αποστείλατε email στο sales@kasimatisbikes.gr αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το λόγο επιστροφής. Εκπρόσωπος της εταιρίας KASIMATIS BIKES O.E, σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας και μέσω email αλλά και τηλεφωνικά. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 2109601271 κατα τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσα σε 14 ημέρες από τη λήψη της ειδοποίησης για την υπαναχώρηση. Η KASIMATIS BIKES O.E. διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει την επιστροφή των χρημάτων σας, εάν δεν έχουμε παραλάβει είτε τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα, είτε την απόδειξη ότι έχουν σταλεί. Οι επιστροφές χρημάτων περιλαμβάνουν τυχόν έξοδα αποστολής, που έχουν καταβληθεί την ώρα της αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν εσάς. Βάσει νομοθεσίας, προκειμένου να γίνει ακύρωση της πώλησης, τα εμπορεύματα προς επιστροφή δεν μπορούν να έχουν χρησιμοποιηθεί.

Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση Παραγγελιών

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας. Η χρήση της Ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας www.kasimatisbikes.gr δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη – τοποθέτηση παραγγελίας στο www.kasimatisbikes.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.