ΕΛΑΣΤΙΚΟ CONTINENTAL KRYPTOTAL-F ENDURO SOFT 29×2.40 ΔΙΠΛΩΤΟ

Code: 040504

Κορυφαίο ελαστικό για DH χρήση από την Continental

65,00

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Βελτιστοποιημένο για τον μπροστινό τροχό, αυτό το all round ελαστικό εξισορροπεί τη σταθερότητα της πρόσφυσης, την πρόσφυση για το φρενάρισμα και την αντίσταση κύλισης.

Ιδανικό για μικτές συνθήκες εδάφους για να ξεπεράσετε τα όρια σας σε μονοπάτια, enduro ή downhill.

 

 

Soft γόμα: Ισορροπία πρόσφυσης και αντίστασης κύλισης για χρήση εστιασμένη στην κατάβαση. Υψηλό επίπεδο πρόσφυσης με ικανοποιητική αντίσταση κύλισης.

Δυνατότητα βελτιστοποίησης των ιδιοτήτων κύλισης του πίσω τροχού σας σε ποδήλατο DH ή να έχετε τον βέλτιστο συνδυασμό για οδήγηση Enduro ή Trail.

 

Enduro casing: Ανθεκτική single ply κατασκευή σκελετού με στρώση ProTection και Apex για προστασία από snakebites

 

Tubeless Ready

Η κατασκευή του σκελετού μας είναι στιβαρή και αδιαπέραστη από ξένα αντικείμενα. Το αποτέλεσμα: ευέλικτο, χαμηλό βάρος και ελκυστικό σχέδιο.

Επιπλέον, τα ελαστικά που κατασκευάζονται με αυτήν την τεχνολογία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως Tubeless ή με σαμπρέλα.

Συνιστούμε τη χρήση του Revo-Sealant .

 

Κατάλληλο για ηλεκτρικά ποδήλατα

Για τα ελαστικά E-Bike, ανατρέχουμε στην άνω των 100 ετών εμπειρία μας με τα ελαστικά μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών.

Όλα τα ελαστικά πόλης/trekking έχουν ονομαστική ταχύτητα τουλάχιστον 25 km/h. Τα ελαστικά με την ένδειξη e50 είναι επίσης πιστοποιημένα για S-Pedelec.

Με την υψηλής ποιότητας δομή τους , η προστασία από διάτρηση είναι υψηλή και η αντίσταση κύλισης χαμηλή, προσφέροντας προστασία από την πρόωρη φθορά που προκαλείται από την πρόσθετη κινητήρια δύναμη.