ΠΕΤΑΛΙΑ LOOK TRAIL ROC

Code: 00024263

Το νέο LOOK Trail Roc είναι ένα μεταλλικό πετάλι με καρφιά που παρέχει το μέγιστο κράτημα για επιθετική οδήγηση. Ο διακριτικός ελαφρύς σχεδιασμός χαμηλού προφίλ προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο και feedback με ρυθμιζόμενες ακίδες για απόλυτο κράτημα. Το σύστημα δακτυλίου και ρουλεμάν της LOOK με μεγάλους άξονες 17 mm έχει αποδείξει την ικανότητά του σε επίπεδο πρωταθλημάτων. Το επόμενο σκληροπυρηνικό πετάλι σας είναι εδώ.

78,00

Εξαντλημένο

Περιγραφή

  • Πετάλι πλατφόρμας, κατασκευασμένο για απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο και για τα πιο επιθετικά στυλ οδήγησης.
  • Σώμα αλουμινίου Trail Roc με μεγάλα ανοίγματα που παρέχει απόλυτη αντοχή και έντονο στυλ.
  • Με 12 ρυθμιζόμενες ακίδες από ανοξείδωτο ατσάλι σε κάθε πλευρά, μπορείτε να ρυθμίσετε την πρόσφυση του ποδιού όπως ακριβώς θέλετε.
  • Ελάχιστο ύψος για να μείνετε καρφωμένοι στα πετάλια, σε συνδυασμό με το μέγιστο διάκενο για να βγαίνεις πιο γρήγορα από τις στροφές.
  • Εξαιρετικά ανθεκτικοί άξονες 17 χιλιοστών που σχεδιάστηκαν για να απορροφούν δυνατά χτυπήματα και πτώσεις και εξακολουθούν να περιστρέφονται σωστά κάθε φορά.
  • Όταν πρόκειται για την «spin-it-to-win-it» ταχύτητα, κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη θρυλική εμπειρία της LOOK. Το Trail Roc χρησιμοποιεί ένα κορυφαίο σύστημα ρουλεμάν και δακτυλίου για απόδοση αύξησης της ταχύτητας σε συνδυασμό με επική ανθεκτικότητα. Τα χαραγμένα με λέιζερ λογότυπα υπογραμμίζουν το μακροχρόνιο στυλ του Trail Roc.

 

Χαρακτηριστικά

Υλικό Άξονα Chromoly
Υλικό Πλατφόρμας Αλουμίνιο
Q Factor 61.5 mm
Grip 12 μεταλλικές ακίδες σε κάθε πλευρά
Τεχνολογία Flat πετάλια
Διαστάσεις Πλατφόρμας 110 x 110 mm
Προφίλ 17 mm
Βάρος (Πετάλι) 215 g
Βάρος (Ζευγάρι) 430 g
Εγγύηση 2 χρόνια