ΚΡΑΝΟΣ UVEX KID 3 – DIRTBIKE (51-55)

Code: 8191115

Το κράνος uvex kid 3, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και προσφέρει άριστες δυνατότητες προσαρμογής, ενώ είναι κατασκευασμένο για παιδιά που θα τα “δώσουν” όλα με το ποδήλατο, το σκάφος και τα πατίνια τους.

52,00

Εξαντλημένο

Περιγραφή

 • Το σκληρού κελύφους κράνος uvex kid 3 παρέχει χαρακτηριστικά άνεσης χάρη στη νέα τεχνολογία παραγωγής του. Το σύστημα IAS για την ρύθμιση του μεγέθους κάνει την πλέον δεδομένη την άριστη εφαρμογή σε οποιοδήποτε σχήμα κεφαλιού. Αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεται το παιδί σας στους δρόμους!!!

  [IAS] Το σύστημα IAS με μια ματιά

  Έχοντας το ίδιο κράνος σε δύο ίδιας περιφέρειας κεφάλια δεν συνεπάγεται μέγιστη άνεση και προστασία. Τα προηγμένο σύστημα προσαρμογής IAS παρέχει την βέλτιστη ρύθμιση σε κάθε κατεύθυνση ανεξαρτήτως του σχήματος του κεφαλιού.

   

  [monomatic] Ρύθμιση με το πάτημα ενός κουμπιού

  Πολλαπλών σημείων και ανατομικά σχηματισμένο το σύστημα κλειδώματος monomatic της uvex ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού με το ένα χέρι. Ο ιμάντας του πιγουνιού κάθεται πάντα άψογα στην θέση του.

   

  [FAS] Εύκολο και πρακτικό

  Οι ιμάντες FAS (Fast Adapting System)  μπορούν εύκολα και συνεχώς να προσαρμόζονται στο ακριβές σχήμα του κεφαλιού σας. Το κράνος μένει με ασφάλεια στο κεφάλι σας σε κάθε περίπτωση και οι ιμάντες είναι πάντα στην καλύτερη θέση.

   

  [hardshell technology] Για μέγιστη προστασία από κρούσεις

  Το κράνος αποτελείται από ένα χυτευτό εξωτερικό κέλυφος και ένα εσωτερικό κέλυφος EPS. Παρέχει μέγιστη προστασία κατά την πρόσκρουση και αποτελεί ένα πολύ ανθεκτικό κράνος.

   

  [x-fit] Εναλλάξιμη επένδυση

  Το εσωτερικό επηρεάζει σημαντικά την άνεση του κράνους. Όλα τα μαξιλάρια απορροφούν την υγρασία και είναι αντι-αλλεργιακά. Οι σύνδεσμοι επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση του εσωτερικού για το πλύσιμο.

 • Βάρος  360 γραμμάρια