Ποδήλατο Ισορροπίας Specialized Hotwalk

Code: 00998

Το κλειδί για να διδάξετε τα παιδιά σας τις χαρές της ποδηλασίας είναι να ξεκινήσετε όσο νωρίτερα γίνεται και δεν υπάρχει καλύτερο ποδήλατο για να το κάνετε από το Specialized Hotwalk.

Για μικρά παιδιά, από 18 μηνών έως 4 ετών είναι μελετημένο για λιγότερα ατυχήματα και περισσότερα χαμόγελα ώστε να κάνει την εκμάθηση του ποδηλάτου μια πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

169,00

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Χωρίς πετάλια ή ταχύτητες το Hotwalk έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά το μικρό σας παιδί να μάθει ισορροπία εξασφαλίζοντας πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να πατήσει τα πόδια του κάτω όσο πιο εύκολα γίνεται. Στην ουσία περιφερόμενα τριγύρω με τα πόδια τους προσομοιώνουν το πως κινείται ένα ποδήλατο και συνηθίζουν την αίσθησή του, χωρίς τον κίνδυνο της πτώσης. Με το προσεκτικά σχεδιασμένο και μελετημένο πλαίσιο, το Hotwalk προσφέρει χαμηλότερη βάση για να στέκονται τα παιδιά καθώς και μεγαλύτερο μετατρόχιο για αυξημένη σταθερότητα.

  • Ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου A1 με χαμηλή βάση στήριξης που ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη των μικρών παιδιών.
  • Αλουμινένιοι Τροχοί 12″ που παρά το μειωμένο τους βάρος είναι αρκετά ανθεκτικοί ώστε να ανταπεξέλθουν σε αρκετά μεγάλη ταλαιπωρία.
  • Ελαστικό Rhythm Lite Airless (χωρίς αέρα) που δεν θα κλατάρει ποτέ, επιτρέποντας στο παιδί σας να τριγυρνάει ακόμα και εκτός δρόμου χωρίς προβλήματα.