ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BLIZ VISION ORANGE WITH SMOKE LENS

Code: 52101-61

Εσείς και τα Fusion είστε αρκετά όμοιοι. Είστε σκληροί, ευέλικτοι και ασυναγώνιστοι! Αυτό είναι ένα μοναδικό μοντέλο, τεχνικά προηγμένο και πλήρως προσαρμόσιμο. Ελαφρύ και με τεχνολογία Jawbone. Τόσο η μύτη όσο και οι τα μπράτσα είναι ρυθμιζόμενα, δίνοντάς σας ασυναγώνιστη άνεση.

Ο μεγάλος κυλινδρικός φακός αερίζεται και μεγιστοποιεί το οπτικό πεδίο σας. Το Fusion είναι εξοπλισμένο με Hydro Lens Tech ™. Ένας φακός με υψηλή οπτική ποιότητα για καθαρή όραση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για ποδηλασία, σκι και άλλα απαιτητικά πολλαπλά σπορ. Το Fusion είναι η σωστή επιλογή αν έχετε υψηλές απαιτήσεις και υψηλές φιλοδοξίες.

89,95

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Άθραυστος πολυανθρακικός φακός

Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο πολυανθρακικό υλικό, που είναι 10 φορές πιο ανθεκτικοί σε κρούση από τους πλαστικούς ή γυάλινους φακούς και προσφέρουν τον υψηλότερο βαθμό προστασίας.

Τεχνολογία Jawbone

Η τεχνολογία Jawbone σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα την εμφάνιση με διαφορετικά χρώματα του Jawbone

Grilamid TR90

Αυτό το εξαιρετικά ευέλικτο υλικό υψηλής τεχνολογίας παρέχει πολύ χαμηλό βάρος και εξαιρετική απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Hydro Lens System ™

Bliz Hydro Lens Technology ™ είναι ενας φακός που προσφέρει τέλεια αμπύλη, Max UV-Protection, X-PC Shatter Proof, Hydrophobic,  και όταν είναι επιθυμητό multicoating ή polarized.

Ρυθμιζόμενα μπράτσα

Τα μπράτσα από Rubber Wire Core σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε τα γυαλιά για πιο σφιχτή εφαρμογή στο κεφάλι σας.

Ρυθμιζόμενο Επιρρίνιο

Το επιρρίνιο είναι ρυθμιζόμενο για πιο άνετη και βέλτιστη εφαρμογή γύρω από τη μύτη σας.

Βάρος 34g

Τα γυαλιά ζυγίζουν μόνο 34g