Κράνος Specialized Align II – Hyprviz

Code: 60821-1013
Πιστοποιημένη προστασία, καθαρή αισθητική, άνετη εφαρμογή και προσιτή τιμή – αυτό είναι το Align II. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Align II είναι η εφαρμογή του επαναστατικού συστήματος προστασίας MIPS, μιας πατενταρισμένης προστασίας κατά της «περιστροφικής βίας» που προκαλείται από τις πτώσεις. Όταν συμπεριλάβαμε MIPS, δεν κάναμε καμία παραχώρηση στην άνεση. Tο Align II περιλαμβάνει το σύστημα Headset SX για εύκολη προσαρμογή, το σύστημα ψύξης 4th Dimension Cooling για απίστευτο αερισμό και ένα εύκολο σύστημα εφαρμογής. Αν ψάχνετε για ένα κράνος πλούσιο σε χαρακτηριστικά που δεν θα σας χαλάσει το μηνιαίο προϋπολογισμό, το Align II είναι το κατάλληλο για εσάς.

65,00

Περιγραφή

  • Το σύστημα MIPS αποτελείται από ένα στρώμα χαμηλής τριβής που επιτρέπει κίνηση με ολίσθηση 10 έως 15mm προς όλες τις κατευθύνσεις. Μελέτες δείχνουν ότι αυτό μειώνει κάποιες από τις περιστροφικές δυνάμεις που μεταδίδονται στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια των προσκρούσεων με γωνία.
  • Εύκολα ρυθμιζόμενο σύστημα προσαρμογής Headset SX σχεδιασμένο για εύκολη και ακριβή εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών κεφαλής. Ο μικρός περιστροφικός επιλογέας  σας επιτρέπει προσαρμογή εν κινήσει.
  • Το σύστημα ψύξης 4th Dimension Cooling βελτιστοποιεί τον εξαερισμό.
  • Το χυτευτό κέλυφος βελτιώνει την αντοχή και μειώνει το βάρος.
  • Ανακλαστικά αυτοκόλλητα για αυξημένη ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

M/L (56-60)