ΚΡΑΝΟΣ LAZER COYOTE CE-CPSC/ MATTE FULL BLACK (55-59CM)

Code: BLC2207888164

Κράνος Lazer Coyote MIPS
Το κράνος Lazer Coyote είναι ένα καθαρό και πρακτικό κράνος ποδηλασίας βουνού που προσφέρει σε κάθε πτυχή: Το στυλ, οι επιδόσεις, ο αερισμός, η άνεση και η ασφάλεια είναι όλα παρόντα σε μια εξαιρετική συσκευασία.
Το σύστημα προσαρμογής TS+ παρέχει ένα άνετο και αξιόπιστο σύστημα προσαρμογής για να διασφαλίζεται η άνεση, ενώ η κατασκευή του κάτω κελύφους δημιουργεί καθαρό φινίρισμα και πρόσθετη ανθεκτικότητα.
Η πίσω κατασκευή του κελύφους έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί το λουρί των γυαλιών σας και λειτουργεί εξαιρετικά με το ανοιχτό μπροστινό μέρος που επιτρέπει τη χρήση γυαλιών ή κανονικών γυαλιών.
Το ενσωματωμένο γείσο παρέχει προστασία από χαμηλά κλαδιά και άλλα πράγματα που κρέμονται

99,00

In Stock

Περιγραφή

Αυξημένη Προστασία
Καλά αεριζόμενο
Κάτω Κέλυφος
Συμβατό με Lazer Rear Light (δεν περιλαμβάνεται)
Με MIPS
Σύστημα Lazer Turnfit® Plus
Το TS+ αποτρέπει τυχόν hotspot ή σημεία πίεσης κάνοντας τη ρύθμιση σε όλη την περιφέρεια της κεφαλής.

Ρυθμιζόμενο καλάθι κεφαλής
Το ρυθμιζόμενο καλάθι κεφαλής επιτρέπει στο πίσω τμήμα του συστήματος συγκράτησης να ρυθμίζεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω, αλλάζοντας το μέγεθος της κορυφής του κράνους ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη για άνεση.

Αυξημένη Προστασία
Το πεσμένο προφίλ στα κράνη Lazer MTB βοηθά στην παροχή πρόσθετης κάλυψης και προστασίας γύρω από τα πλαϊνά και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Καλά αεριζόμενο
Οι αεραγωγοί και η εσωτερική διοχέτευση έλκουν τον αέρα στο κράνος και στο κεφάλι σας. Η αυξημένη ροή αέρα διατηρεί το κεφάλι σας δροσερό και άνετο κατά τις μεγάλες διαδρομές σε υψηλές θερμοκρασίες.

Κάτω Κέλυφος
Το φινίρισμα του κάτω κελύφους από πολυανθρακικό φαίνεται υπέροχο και βοηθά στην προστασία του αφρού του κράνους από καλλυντικές βλάβες.

Το MIPS είναι ένα σύστημα προστασίας του εγκεφάλου – σχεδιασμένο για να προσθέτει προστασία στα κράνη.
Για ορισμένες επιπτώσεις, το MIPS BPS μπορεί να μειώσει τις επιβλαβείς δυνάμεις που μεταδίδονται στον εγκέφαλο.
Το MIPS σημαίνει Multi-directional Impact Protection System.