ΠΕΤΑΛΙΑ LOOK TRAIL FUSION

Code: 00025825

Τα πετάλια TRAIL FUSION σας δίνουν κορυφαίο έλεγχο επί του ποδηλάτου και πολύ μεγαλύτερη απόδοση από τα συμβατικά πετάλια πλατφόρμες.

Η συνθετική και φαρδιά πλατφόρμα τους προσφέρει σταθερότητα στο πόδι, ανώτερη μετάδοση της ισχύος και αδιαπραγμάτευτη άνεση, και σας επιτρέπουν να πεταλάρετε με αυτοπεποίθηση που θα σας ωθήσει σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Ειλικρινά, δεν θα ανησυχείτε πια όταν το τερέν θα έχει ακόμα περισσότερες τεχνικές απαιτήσεις! Κάθε πετάλι διαθέτει 8 αποσπώμενες ακίδες, για το μέγιστο γράπωμα στο παπούτσι σας κρατώντας το πόδι ακλόνητο στο πετάλι κι εσάς στο ποδήλατο.

Έρχεται και σε 5 διαφορετικά μοδάτα και στυλάτα χρώματα για το απαραίτητο καστομάρισμα του ποδηλάτου σας.

50,00

Εξαντλημένο

Περιγραφή

  • Ένα φαρδύ πετάλι πλατφόρμας, που παρέχει πολύ καλό κράτημα και βελτιωμένη σταθερότητα για ακόμα καλύτερο έλεγχο στο ποδήλατο.
  • Η ιδανική αναβάθμιση για το βουνίσιο ποδήλατο σας. 25% φαρδύτερο από ένα συμβατικό πετάλι, πιο σταθερό, με καλύτερο κράτημα στο ποδι από τα στανταρ flat πετάλια.
  • 5 διαφορετικά χρώματα σας επιτρέπουν να ξεχωρίσετε και να εκφράσετε την προσωπικότητά σας: πράσινο γλυκολέμονο, μπλε του πάγου, κόκκινο, ή μωβ, για να δώσετε χρώμα στο ποδήλατό σας, αλλά και μαύρο για να του δώσετε αυτό το πατροπαράδοτο κλασσικό στυλ.
  • Εμποτισμένο με τη μαστοριά της Look με την ποιότητα που περιμένει κανείς όταν βλέπει made in France.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΡΑΠΩΜΑ

Οι 8 αντικαταστάσιμες ακίδες στο πετάλι, προσφέρουν ιδανικό γράπωμα και κράτημα του ποδιού στο πετάλι, ενώ διασφαλίζουν κορυφαία άνεση και ευκολία χρήσης όταν πεταλάρετε. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας με κενές κοιλότητες και το μειωμένο προφίλ του ύψους του (στα 18 χιλ. μόλις) σας δίνουν τη μέγιστη απόδοση και σιγουριά καθώς γέρνετε στις στροφές. Τόσο που μπορεί να σας παρει και λίγο.

ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ  ΑΚΛΟΝΗΤΗ

Η φαρδιά συνθετική πλατφόρμα του TRAIL FUSION παρέχει εξαιρετική σταθερότητα και έλεγχο, ακόμα κι αν το πόδι σας δεν είναι τέλεια τοποθετημένο στο κέντρο του πεντάλ. Προσφέρει 25% μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής από τα παραδοσιακά πεντάλ, δίνοντάς σας αμέσως μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα τεχνικά τμήματα και καλύτερο έλεγχο στις στροφές.

ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΣΤΥΛΑΤΟ

Με κομψή σχεδίαση και 5 χρώματα για να διαλέξετε, τα πεντάλ TRAIL FUSION κάνουν το ταίριασμα και το στυλ των πεταλιών και του ποδηλάτου παιχνίδι. Επιλέξτε το τέλειο χρώμα σας και απολαύστε τη βόλτα!

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ

Με κομψή σχεδίαση και 5 χρώματα για να διαλέξετε, τα πεντάλ TRAIL FUSION κάνουν το ταίριασμα και το στυλ των πεταλιών και του ποδηλάτου παιχνίδι. Επιλέξτε το τέλειο χρώμα σας και απολαύστε τη βόλτα!

ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή, τα πετάλια TRAIL FUSION κατασκευάζονται στη Γαλλία στα εργαστήρια της Look στο Nevers. Η διαδικασία ανάπτυξης περιλαμβάνει πολλά πρωτότυπα, καθώς και πολυάριθμες εργαστηριακές και επιτόπιες δοκιμές, που απεικονίζουν την πλήρη έκταση της τεχνογνωσίας της LOOK Cycle στην Ε&Α.

Features

Spindle Material Chromoly +
Body Material Composite
Q Factor 61.5 mm
Grip 8 Metal Pins Per Side
Technology Flat Pedals
Platform Area 107 x 105 mm
Profile 18 mm
Weight (Pedal) 162 g
Weight Pair + Cleats 324 g
Warranty 2 years